Mitt i går´n

Frisör Marita Thorell

Mitt i går´n - din frisör i Kungsgården


Efter 15 år som frisör beslutade jag mig för att sälja min salong på Drottninggatan i Gävle för att satsa helhjärtat på restaurangen. Att pendla från Torsåker gjorde att tiden inte räckte till för alla mina projekt. Nu, snart 1,5 år senare är saknaden stor efter att få arbeta med kunder igen. Och precis som det låter så är det kundkontakten jag saknar mest, mötet med människor, att få ert förtroende och samtidigt göra er snygga i håret. Så vad passar inte bättre än att faktiskt starta upp en ny salong i samma byggnad som jag redan bedriver en verksamhet på?

Salongen


Jag ville skapa något helt annorlunda. Från att ha jobbat på en central salong i stan med skyltfönster och maximal insyn rakt in blir det här raka motsatsen. Jag vill skapa nåt murrigt och mysigt. Ja, mysfaktorn ska vara HÖG. Därför har jag valt mörka färger på väggar, och golv. Svarta detaljer och väl planerad belysning. Att jag jobbar ensam på salongen, gör också att det blir mindre störmoment och fokuset ligger enbart på dig som kund.


Hitta hit

Salongens ingång kommer att vara på baksidan av huset. Du hittar hit genom att runda hörnet upptill på husets högra sida, gå upp för en liten trappa och sen kommer du till salongens dörr. Kom cirka 2-5 minuter före ditt besök och knacka på så låser jag upp dörren. Då rummet är relativt litet är det trevligare för kunden innan om du väntar utanför på din tur. Om jag inte har någon kund innan, pysslar jag troligtvis med något annat i restaurangen och kommer själv lagom till din inbokade behandlingstid.


Följ mig gärna på Instagram där jag uppdaterar löpande från salongen. Hoppas att vi ses!


P.S Det ligger inte så mycket tider ute för bokning. Tider finns, så det är bara att skriva så bokar vi in en tid som passar dig, kom gärna med egna förslag!

Frisörstol
Schamponering
Salong
Vänthörna